Ακολουθηστε μας

World

Ιταλία: Εποχή Λουτσιάνο Σπαλέτι στο τιμόνι της «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Οι παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι για χάρη της Σαουδικής Αραβίας, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο 64χρονος Ιταλός προπονητής-αρχιτέκτονας της μαγικής Νάπολι, που επέστρεψε στην κορυφή της Ιταλίας μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, αποτελούσε έναν από τους πιο περιζήτητους προπονητές στο παγκόσμιο στερέωμα, μετά και τη λύση του συμβολαίου του με τους «παρτενοπέι», ωστόσο ήταν άμεση η θετική ανταπόκρισή του ίδιου και η αποδοχή της πρότασης από την «Σκουάντρα Ατζούρα» την οποία ανέλαβε για την επόμενη τριετία, αντί 2,8 εκατ. ευρώ το χρόνο.

«Καλωσορίζουμε τον Σπαλέτι, η εθνική ομάδα έχει ανάγκη από έναν μεγάλο προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που αποδέχτηκε να καθοδηγήσει από τον πάγκο τους ατζούρι.

Ο ενθουσιασμός και η ανταγωνιστικότητά του θα είναι καθοριστικά στοιχεία για τις προκλήσεις που περιμένουν την Ιταλία τους προσεχείς μήνες» ανέφερε ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World