Ακολουθηστε μας

World

Το τεράστιο deal Γουέστ Χαμ και Στουτγάρδης για τον Μαυροπάνο που υπογράφει στα «σφυριά» αντί 25 εκατ. ευρώ!

Τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, κατόχου του UEFA Conference League, προβάρει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, με το deal ανάμεσα στην ομάδα του Λονδίνου και της Στουτγάρδης να «κλειδώνει» στα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από Αγγλία και Γερμανία, τα «σφυριά» θα καταβάλουν εξαρχής το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Εξ’ αυτών τα 18 θα μείνουν στο ταμείο της Στουτγάρδης και τα άλλα 2 θα πάνε στην Αρσεναλ που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%, από το 2022 όταν παραχώρησε τον Μαυροπάνο στη γερμανική ομάδα.

Επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ έχουν μπει σε μορφή μπόνους που ενδέχεται να «πιάσει» ο Ελληνας στόπερ (αλλά και ο σύλλογος ως στόχους) και έτσι υπό προϋποθέσεις η Στουτγάρδη ενδέχεται να λάβει συνολικά 23 (18+5) εκατομμύρια ευρώ.

Για την ιστορία ο σύλλογος της Βυρτεμβέργης δαπάνησε για χάρη του λιγότερα από 4 εκατομμύρια, αφού απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 3,2 και προηγουμένως είχε δώσει περίπου 600.000 στους «κανονιέρηδες» με τη μορφή «ενοικίου» για τον δανεισμό του.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού από τον Γενάρη του 2018 ως το καλοκαίρι του 2020 ήταν στην Αρσεναλ και το Λονδίνο. Βέβαια στην πρώτη του παρουσία στο νησί ήταν παιδί και τώρα γυρίζει εκεί ως άνδρας και έτοιμος ποδοσφαιριστής, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στο ύψος που θα ανέλθει το deal της μεταγραφής του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World