Ακολουθηστε μας

Backstage

Κουέστα και Φαμπιάνο σε φουλ φόρμα θα τα πουν μετά τον τελικό

Ο Φαμπιάνο επέστρεψε από τον τραυματισμό του και στα τελευταία ματς είναι μαζί με τον Κουέστα οι πολυτιμότεροι της άμυνας, δείχνοντας με έμφαση την επιδραστικότητα που έχουν στην ενδεκάδα του Αρη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πει πως θα ασχοληθεί με τα θέματα των ανανεώσεων μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο και ο Κουέστα στη θέση του τερματοφύλακα κάνει τη διαφορά, αλλά και ο Φαμπιάνο είναι αναμφίβολα και χωρίς δεύτερη σκέψη η πρώτη επιλογή του Ακη Μάντζιου στο κέντρο της άμυνας. Και οι δύο πέρα από εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές είναι και δύο αρχηγοί-ηγέτες με τεράστια προσωπικότητα, κάτι που βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο πως δίπλα στον Φαμπιάνο, τόσο ο Μπράμπετς όσο και ο Ρόουζ μεταμορφώνονται και παίζουν πολύ καλύτερα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εξαιρετικές εμφανίσεις τους έχουν ανεβάσει την πιθανότητα να μείνουν και για τα επόμενα χρόνια, παρά τις αυξημένες οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον τελικό. Αλλωστε αν ο Αρης κατακτήσει το Κύπελλο, θα πρέπει να μπει σχεδόν άμεσα στην προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ και χωρίς τους δύο στην άμυνα, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν σε μεγάλο βαθμό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage