Ακολουθηστε μας

Gossip

Βράζουν οι Bad Blue Boys για την πώληση Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που αναμένεται σε λίγο (14:45)  να φτάσει στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «24sata.hr» κατά της μεταγραφής του Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ ήταν οι Ιβάν Ναούκοβιτς και Ντουμπράβκο Σκέντερ, οι οποίοι είναι και εκπρόσωποι των φιλάθλων στην εκτελεστική επιτροπή της Ντιναμό.

Αξιο αναφοράς μάλιστα, είναι ότι με αυτή τη μεταγραφή δυσαρεστημένοι είναι και οι «Bad Blue Boys», οι οποίοι είναι έξαλλοι με τη διοίκηση του συλλόγου για την πώληση του παίκτη τους στην ΑΕΚ.

Η ιστοσελίδα «index.hr» τονίζει ότι οι «BBB» απειλούν μέχρι και με αποχή από το γήπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την οργή τους και την εναντίωση τους με την απόφαση να πωληθεί ο Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ένα από τα μεγάλα «κεφάλια» των οπαδών ανέφερε στο Δ.Σ. «Αν δεν έπρεπε να απαντήσετε σε κάποιο email, αυτό ήταν της ΑΕΚ. Θυμάστε πως μας συμπεριφέρθηκε ο σύλλογος τους πριν και μετά τους αγώνες στο Champions League;».

Μετά την οριστική συμφωνία των δύο ομάδων για τον Λιούμπιτσιτς, οι Bad Blue Boys κατέκλυσαν την κροατική ομάδα με αντιδράσεις και σχόλια:

«Τελικά κάνεις δουλειές με την ΑΕΚ, δεν ντρέπεσαι λίγο;»

«Υπάρχει κανείς κανονικός σε αυτά τα γραφεία; Θα πουλήσετε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ; Αφήστε το αγόρι να παίξει εκεί που πρέπει».

«Αν τον έδινες δωρεάν στη Χάιντουκ, θα ένιωθα λιγότερο ένοχος. Αντίθετα, τον έστειλες σε ένα κλαμπ που ήθελε να μας διώξει από την Ευρώπη για αρκετά χρόνια»

«Ο Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ;;; Ε, τίποτα δεν είναι ιερό για σένα, καταραμένο…»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip