Ακολουθηστε μας

Gossip

Ερχεται! Καλοκαιράκι στο Summer Camp του Αρη!

O AΣ Αρης ενημέρωσε για τη δράση του ARIS Summer Camp στο ΚΔΑΠ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά:

Για μια ακόμη ο χρονιά ο ΑΡΗΣ βρίσκεται κοντά στα παιδιά σας, τα παιδιά μας! Αμέσως μετά το τέλος των σχολείων ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα διοργανώσει για ακόμη ένα καλοκαίρι το γνωστό πλέον ARIS Summer Camp.

Το Καμπ του ΑΡΗ δεν είναι απλά μια φύλαξη παιδιών. Είναι το αποτέλεσμα της επίγνωσης από την πλευρά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, της ιστορικής συνέχειας και της θέσης που κατέχει ο ΑΡΗΣ στην τοπική κοινωνία της πόλης. Είναι μια κοινωνική ευθύνη που έχει αναλάβει από το 1914 ο σύλλογός μας: να αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και να τα βοηθήσει να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους ώστε να γίνουν μεγαλώνοντας καλοί αθλητές, ευσυνείδητοι Θεσσαλονικείς, καλοί άνθρωποι. Γιατί ο ΑΡΗΣ δεν σταμάτησε ποτέ, εδώ και 110 χρόνια, να αποτελεί  μια δεύτερη οικογένεια για τα όλα τα μέλη του.

Τη διοργάνωση επιμελείται το νεοσύστατο τμήμα του Τομέα Ιστορίας και Διαπαιδαγώγησης του συλλόγου (Τ.Ι.Α.), ενώ αρωγός και συνεργάτης θα είναι το ΑΡΗΣ ΚΔΑΠ που λειτουργεί στον χώρο του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης (Αλκμήνης 69).

Περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα…

Η σελίδα του camp στα social media (facebook-instagram) είναι η ARIS Summer Camp, τα τηλέφωνα του είναι το 2310 305 402 (εσωτερικό 3) και κινητό 693 2523406, ενώ το email του το ariscamp2019@gmail.com.

Οι εγγραφές ξεκινούν στα τέλη του μήνα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip