Ακολουθηστε μας

Gossip

Χαμός στο Asian Cup: Ιρακινοί δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον προπονητή της εθνικής (vid)

Ομάδα Ιρακινών δημοσιογράφων επιτέθηκε φραστικά στον Ισπανό προπονητή της εθνικής ομάδας του Ιράκ, Χεσούς Κάσας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ασίας με την Ιορδανία (2-3), όπου η αραβική ομάδα αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Η ήττα της ιρακινής ομάδας προκάλεσε την οργή του Τύπου της χώρας, αφού το Ιράκ είχε οριστεί ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά από μια άψογη σειρά αγώνων στη φάση των ομίλων, την οποία ολοκλήρωσε αήττητο παρά την παρουσία της Ιαπωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, αρκετοί δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στην αίθουσα σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και κατευθύνθηκαν οργισμένοι προς τον Κάσας, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έδωσε αρκετές συνεντεύξεις σε ισπανικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του τουρνουά και ότι δεν επικεντρώθηκε στη διοργάνωση.

«Κανένας από τους προπονητές των ομάδων που πήγαν στους 16 δεν έδωσε συνεντεύξεις πριν από τους αγώνες τους, πώς είναι δυνατόν να σκεφτείς να κάνεις κάτι τέτοιο; Είναι ντροπή», είπαν κάποιοι από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα, ενώ η ασφάλεια χρειάστηκε να επέμβει για να εμποδίσει τους δημοσιογράφους να πλησιάσουν τον Ισπανό προπονητή.

Οι Ιρακινοί δημοσιογράφοι αποχώρησαν από την αίθουσα και παρέμεινε μόνο μια μικρή ομάδα ξένων δημοσιογράφων, ενώπιον των οποίων ο Κάσας εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι είχε συμβεί και δικαιολόγησε ότι οι συνεντεύξεις που έδωσε δεν είχαν καμία επίπτωση στην απόδοση της ομάδας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip