Ακολουθηστε μας

Gossip

Ο ΠΣΑΠΠ στο πλευρό του μικρού Διονύση που διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο μικρός Διονύσης δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού του και πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία με σκοπό να υποβληθεί σε μία δύσκολη και δαπανηρή επέμβαση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών συμπαραστέκεται στον αγώνα του μικρού Διονύση και όπως ανακοίνωσε η και 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα είναι αφιερωμένη στην συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στην οικογένεια για την κάλυψη των εξόδων της επέμβασης.

Για κάθε γκολ που θα σημειώνεται στους αγώνες των δύο αγωνιστικών θα δίνει 100 ευρώ..

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠΠ αναφέρει:

«Ο μικρός Διονύσης διαγνώσθηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού του και πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία με σκοπό να υποβληθεί σε μία δύσκολη και δαπανηρή επέμβαση. Μας χρειάζεται όλους ώστε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Την 8η και την 9η αγωνιστική της Super League θα παίξουμε για εκείνον και για κάθε γκολ που θα σημειώσουμε στα αθροιστικά 14 παιχνίδια της κατηγορίας, ο ΠΣΑΠΠ θα προσφέρει από 100 ευρώ στην οικογένεια του μόλις 4,5 ετών αγοριού.

Σκόραρε και εσύ μαζί μας. Ο ερανικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί είναι ο εξής: Eurobank, GR9102606720000960100440974»

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip