Ακολουθηστε μας

Gossip

Κουλιεράκης: «Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά τίποτα δεν τελείωσε…»

KOULIERAKIS - ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Χανιώτης διεθνής στόπερ τόνισε ότι για την ομάδα του δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και το τελευταίο κακό διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για το τελευταίο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, έχουμε ελπίδες. Σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από το αυριανό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί έχουμε, και είμαι πολύ αισιόδοξος αν είμαστε όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πως παίζαμε».

Για την κόπωση που υπάρχει:

«Μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει με 54 παιχνίδια, υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδο μας, όπως η κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι από αύριο να επιστρέψουμε πιο δυνατή και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω».

Για το που βρίσκει δύναμη να συνεχίσει όταν κουράζεται:

«Η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολύ δύναμη, και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά ώστε όταν το σώμα κουράζεται, να βρίσκεις δύναμη να δώσεις παραπάνω, γιατί είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Για τα σημεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα και ότι θα πάει το ματς στη δύναμη. Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να τους ευχαριστούμε γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι’ αυτούς στο παιχνίδι».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip