Ακολουθηστε μας

Gossip

H θέση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης για τα εισιτήρια

Μπορεί το Άιντραχτ – ΠΑΟΚ στο «Deutsche Bank Park», 55.000 θέσεων, να είναι προγραμματισμένο για την τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου, δηλαδή σε πάνω από σαράντα ημέρες, ωστόσο στις τάξεις των φίλων του «Δικέφαλου του Βορρά» υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, προκειμένου να βρεθούν στη Φρανκφούρτη.

Το club των φίλων του ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει, στην οποία αναφέρει:

«Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα μας κάνει τυπικά φιλοξενούμενους στην πόλη μας. Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη και η ζήτηση εισιτηρίων. Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα αυτονόητα, μια χρονιαία μάστιγα των συνδέσμων εδώ στη Γερμανία. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως το Club του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος παγκοσμίως εδώ στη Φρανκφούρτη, δεν είναι ούτε εκδοτήριο, ούτε κοπτήριο εισιτηρίων!

Απο την ημέρα της κλήρωσης εώς και σήμερα, έχουμε δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, κάποια απο αυτά απο περίεργους, περαστικούς και γενικά άτομα που θυμούνται πως είναι ΠΑΟΚ μόνο για τη λέζα. Σε αυτούς λοιπόν απευθυνόμαστε και επειδή έχουμε μπροστά μας άλλο 1,5 μήνα για το σημαντικό παιχνίδι, ανακοινώνουμε πως όσα εισιτήρια θα παραλάβουμε θα τα διαθέσουμε στα μέλη μας!

Υ.Γ. Σε χαρές και λύπες πάντα μαζί, χρόνια αιώνες και όσο χρειαστεί.

Υ.Γ.1 ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς.

P.A.O.K. CLUB FRANKFURT»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip