Ακολουθηστε μας

Gossip

Η εξήγηση για το… «χάλι» του αγωνιστικού χώρου στην «OPAP Arena»

H εικόνα του αγωνιστικού χώρου στην «OPAP Arena» προκάλεσε παράπονα από την πλευρά της ολλανδικής ομάδας, που εκφράστηκαν με δημόσιες τοποθετήσεις, τόσο από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο και από τον Βουτ Βέγκχορστ.

Η εικόνα που ταξίδεψε στο εξωτερικό ήταν επιεικώς απαράδεκτη, με τον υπεύθυνο της εταιρίας, «Grassform», Αντώνη Γκριμότση, ο οποίος έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στην Stoiximan Super League, να δίνει τη δική του εξήγηση μέσω Facebook για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Στην ανάρτησή του, έγραψε:

«Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ βρίσκεται σε διαδικασία επανασπορας για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας. Προκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και ευπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών. Η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip