Ακολουθηστε μας

Gossip

Το νέο ξέσπασμα Ντεσπόντοφ: «Αν θεωρείς ότι φταίω, παραιτούμαι από αρχηγός»

Η Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας αγνοεί τη νίκη από τον Νοέμβριο του 2022 και ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ξέσπασε μετά τη νέα ήττα, έστω και σε φιλικό επίπεδο, αυτή τη φορά από την αντίστοιχη της Αλβανίας με 2-0.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του βρίσκεται στο κέντρο έντονης κριτικής. «Αν θεωρείς ότι φταίω, να παραιτηθώ από αρχηγός», απάντησε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφο μετά το τέλος της αναμέτρησης των Τιράνων.

«Σας είπα ότι δεν είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε ποια είναι τα προβλήματα. Αυτό που απαιτείται από εμάς, τους προπονητές και τη διοίκηση, είναι να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Ποιος φταίει, τι προβλήματα υπάρχουν και πώς πρέπει να λυθούν, δεν είναι δική μας υπόθεση. Είναι σαν να ρωτάω τους υπευθύνους τι πρέπει να αλλάξουν και να κάνουν. Δεν θέλω να μπλέκω σε ίντριγκες. Είμαι παίκτης της Εθνικής ομάδας, παίζω όσο μπορώ, τα δίνουμε όλα, όπως κάνουν όσοι παίζουν», εξήγησε ο 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής τονίζοντας ότι:

«Ασφαλώς όλο αυτό μας βαραίνει. Και θέλουμε να κερδίζουμε, αν είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι. Κάνουμε το καλύτερό μας. Πήγαμε σε αυτά τα προκριματικά με ενθουσιασμό. Ισως δεν είναι η πραγματική βαθμολογία, με αυτούς τους δυο βαθμούς που έχουμε τώρα (σ.σ. στην προκριματική φάση του EURO). Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους, αλλά έτσι εξελίχθηκαν τα ματς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στα τελευταία λεπτά και τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Με τη Λιθουανία έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Αρα υπάρχουν πολλά λάθη και από εμάς. Οχι μόνο από τους προπονητές ή την διοίκηση της ομοσπονδίας».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι «είναι σίγουρα δύσκολο για τα νέα παιδιά που έρχονται στην Εθνική. Οι περισσότεροι είναι νέοι, δεν έχουν μεγάλη καριέρα πίσω τους, δεν έχουν παίξει στο εξωτερικό. Ισως δεν έχουν αντιμετωπίσει τόσο τεράστιο μίσος, όπως αυτό που ξεχύνεται πάνω μας το τελευταίο διάστημα. Ίσως τους επηρεάζει πολύ άσχημα ψυχολογικά και τους είναι δύσκολο. Υπάρχουν δύο επιλογές, είτε να συνεχίσεις να περπατάς με το κεφάλι κάτω είτε να προχωρήσεις. Μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις έναν δυνατό χαρακτήρα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip