Ακολουθηστε μας

Football

Σήμερα η απόφαση για τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις συνεχίζουν να σημαδεύουν και να ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξαφνικά χτες η Επιτροπή Εφέσεων γνωμοδότησε στην έδρα ότι «έχει αλλάξει κανονισμός των κεκλεισμένων», όμως σήμερα στην ΕΠΟ θα κριθούν όλα.

Σήμερα, πάντως, αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για να ασχοληθεί με το επίμαχο θέμα των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσης και επιστολής που έστειλε στην ΕΠΟ, να ζητάει να γίνει ερμηνεία του κανονισμού και να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

«Η ΕΠΟ πρέπει να ερμηνεύσει τον κανονισμό, όχι εμείς εδώ», είπε πρόεδρος Αντώνης Μελισσινός όταν ζητήθηκαν διευκρινίσεις από τους δικαστές για το θέμα των εισιτηρίων.

«Από την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης έχει περάσει το πενθήμερο που αναφέρει το 24.4 του Πειθαρχικού Κώδικα και επομένως αγώνας πρέπει να διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Αν γίνει με κόσμο, ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ένσταση και να την κερδίσει», έλεγαν χθες νομικοί που γνωρίζουν την υπόθεση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football