Ακολουθηστε μας

Football

Ο Πογέτ για το επόμενο βήμα και την Εθνική

ΠΟΓΙΕΤ - POGET

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά πως ο ίδιος είναι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα, τηρώντας στάση αναμονής σε αυτή τη φάση.

Ο πρώην προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 890» μίλησε για το επόμενο βήμα της καριέρας και την μοναδική πρόταση που είχε ως τώρα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

«Κάποιος ονειρεύεται ότι η καλύτερη ευκαιρία έρχεται πρώτη, αλλά δεν συμβαίνει πολλές φορές, θα δούμε τι θα προκύψει πρώτα. Είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά ας πούμε ότι στους συλλόγους μπορώ να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός γιατί λογικά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο συλλόγων παρά με εθνικές ομάδες»

Για τις προτάσεις που είχε έως τώρα:

«Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, οι υπόλοιπες ήταν ενδιαφέρουσες συναντήσεις».

Για την παρουσία του στην Ελλάδα και δη στην Εθνική:

«Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football