Ακολουθηστε μας

Backstage

Η αλήθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη

Είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του EURO, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του και την τεράστια επιτυχία στα γήπεδα της Πορτογαλίας, εκεί όπου το «Impossible is nothing» πήρε σάρκα και οστά!

Ο αρχηγός της Εθνικής σε εκείνο το μαγικό ταξίδι στην ιβηρική χώρα το 2004, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: «Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια».

Ο εμβληματικός Ότο Ρεχάγκελ έγραψε τον πρόλογο, με τον δημοσιογράφο, Σταύρο Σουντουλίδη, να βοηθά στη συγγραφή του βιβλίου από τις Εκδόσεις Πεδίο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έζησε όσο κανείς άλλος την κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου: την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οδήγησε την εθνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης και στην ιστορική εκείνη νίκη που ένωσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο εμβληματικός αρχηγός της «γαλανόλευκης» ξυπνά μνήμες και συναισθήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες, άγνωστο παρασκήνιο, προσωπικές μαρτυρίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που μεγάλο μέρος του βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Ένα μοναδικό βιβλίο με την αληθινή ιστορία ζωής ενός ανθρώπου που με ατσάλινη θέληση, σκληρή προσπάθεια, ομαδικό πνεύμα και ταπεινότητα κατάφερε να υπηρετήσει τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Το συγκεκριμένο βιβλίο θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές με… άρωμα Euro 2004, στην Αθήνα στις 14 Μαΐου 2024 στο Athens Marriott Hotel (Λ. Συγγρού 385) στις 19:00, αλλά και στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαΐου 2024, στον  Κινηματογράφο Ολύμπιον (Πλ. Αριστοτέλους 10), στις 19:00, εκεί οπού θα βρεθούν παλαίμαχοι συμπαίκτες, προπονητές και αθλητικοί παράγοντες και θα ξαναθυμηθούν τις σημαντικότερες στιγμές από τον θρίαμβο στο «Da Luz» της Πορτογαλίας και θα προσφέρουν μια… κλεφτή ματιά από τα παρασκήνια, το καρδιοχτύπι και τις νίκες εκείνης της περιόδου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage