Ακολουθηστε μας

Football

Η συγγνώμη του Τάσου Θέου, η αντίδραση και μια ελπίδα για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων έχασε στην πρεμιέρα στο EURO 2023 από τη Νορβηγία με 5-4 και ο προπονητής Τάσος Θέος τόνισε ότι δεν δικαιολογείται η εμφάνιση και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο καθόρισε και την τελική έκβαση της αναμέτρησης, ενώ ζήτησε και συγγνώμη για την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. “Πληρώσαμε τα λάθη μας από μια εξαιρετική ομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Θέου:

“Αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Θέλω πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη για την εικόνα μας στα πρώτα 45 λεπτά. Δεν είναι αυτή η ποιότητα της ομάδας μας. Πληρώσαμε όλα μας τα λάθη από μια εξαιρετική ομάδα. Σίγουρα το γρήγορο γκολ μας επηρέασε ψυχολογικά και χάσαμε την συγκέντρωση στο πλάνο μας και την τακτική μας αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε τίποτα την εικόνα και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Τώρα οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Σίγουρα κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία από το δεύτερο ημίχρονο. Την αυταπάρνηση των παικτών που πίστεψαν ότι δεν τελείωσε τίποτα παρά το άσχημο αποτέλεσμα, τη μαχητικότητα που δείξαμε και το αγωνιστικό πνεύμα. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι με την Ισπανία ώστε να μην παρουσιάσουμε ποτέ ξανά τέτοια εικόνα όπως αυτή του πρώτου ημίχρονου και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να μπούμε στη μάχη της πρόκρισης”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football