Ακολουθηστε μας

Football

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρετά τη Βιβή Κηπουρού-Αναστασιάδη

Στα… μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σύσσωμος ο σύλλογος αποχαιρετά τη Βιβή Κηπουρού-Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή προδομένη από την καρδιά της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει στο αντίο της:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά απο γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ όπου αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Β’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελο Αναστασιάδη, για τον χαμό της αγαπημένης της συζύγου.

Η Βιβή Κηπουρού έδωσε μία γενναία και πολύχρονη μάχη, ωστόσο σήμερα έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων.

Παρούσα στις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ, η Βιβή ήταν μία θρυλική μορφή στις κερκίδες του Γηπέδου Τούμπας. Πλέον, θα παρακολουθεί την αγαπημένη της ομάδας από τη ξεχωριστή θέση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…».

Το δικό της «αντίο» στην Βιβή είπε και η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου μέσα από τους επίσημους λογαριασμού της στα Social Media.

«Κουράγιο Άγγελε… Καλό ταξίδι Βιβή…», αναφέρει το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, κάνοντας repost την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέλος οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έγραψαν για τη Βιβή Κηπουρού:

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football