Ακολουθηστε μας

Backstage

Πένθος στον ΠΑΟΚ: «Εφυγε» η Βιβή, σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη

Η Βιβή Κηπουρού, σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη, «έφυγε» από τη ζωή χτες το βράδυ ύστερα από μεγάλη και επίπονη μάχη που έδωσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας με την καρδιά της.

Η είδηση της απώλειας της συζύγου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βύθισε στο πένθος ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, καθώς η Βιβή Κηπουρού υπήρξε ένθερμη φίλη της ομάδας, με έντονη παρουσία στις κερκίδες της Τούμπας.

O Άγγελος Αναστασιάδης συντετριμμένος από την απώλεια της λατρεμένης συζύγου του, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κανονίσει τα διαδικαστικά με την κηδεία, που ακόμη δεν έχει οριστεί το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Από το 2018 η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη έδινε μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Μετά από αναμονή αρκετών χρόνων, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η Βιβή προχώρησε στο Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο Αθηνών, σε μεταμόσχευση καρδιάς, καθώς είχε βρεθεί συμβατός δότης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τα τελευταία χρόνια, με αφορμή και το πρόβλημα της συζύγου του κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα και ξεκίνησε έναν αγώνα ενημέρωσης, μέσω δράσεων, της ελληνικής κοινωνίας στο θέμα της δωρεάς οργάνων.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage