Ακολουθηστε μας

World

Ιστορική αλλαγή σελίδας στην Πόρτο: Παρελθόν ο Πίντο Ντα Κόστα, νέος πρόεδρος ο Αντρέ Βίλας Μπόας

Έπειτα από 42 χρόνια στην προεδρία, Πίντο Ντα Κόστα αποτελεί παρελθόν από την Πόρτο, με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να κερδίζει κατά κράτος τις εκλογές και να γίνεται ο νέος διοικητικός ηγέτης των «δράκων».

Στις προεδρικές εκλογές του συλλόγου ο Αντρέ Βίλας Μπόας ο οποίος στα 42 του χρόνια θα αναλάβει την διοικητική ηγεσία της ομάδας όπου υπήρξε στο παρελθόν προπονητής, όσο ήταν πρόεδρος ο Πίντο Ντα Κόστα, επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου του με ποσοστό 80.28%!

Ο Βίλας Μπόας ο οποίος, μίλησε για την ιστορική αλλαγή σελίδας του συλλόγου, καθώς πρόσθεσε ότι η Πόρτο θα είναι πάντα το σπίτι του εμβληματικού πρώην πλέον προέδρου της ομάδας.

«Η Πόρτο είναι και πάλι ελεύθερη! Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας, που είναι να κατακτήσουμε τίτλους και ο σύλλογος να είναι αυτάρκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πίντο Ντα Κόστα για όσα πρόσφερε στην Πόρτο για μια ολόκληρη ζωή και να του εγγυηθώ πως ο σύλλογος αυτός θα είναι για πάντα σπίτι του. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, θα δουλέψω σκληρά για να ανακαινίσουμε, να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε το σπίτι μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος των «δράκων».

Το παράδοξο είναι ότι ο Ντα Κόστα φρόντισε και έκανε νέο τετραετές συμβόλαιο στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήταν θερμός υποστηρικτής του απερχόμενου προέδρου και πλέον δύσκολα να μείνει στην τεχνική ηγεσία, με αποτέλεσμα η καινούργια διοίκηση να αναγκαστεί  με το καλημέρα να δώσει ένα σορό λεφτά σε αποζημίωση!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World