Ακολουθηστε μας

Backstage

Προπονητής τερματοφυλάκων ΑΕΛ: «Είμαι καλά, θα σας ευγνωμονώ για πάντα»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης, που συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του πριν το ματς με την Κοζάνη, έστειλε το πρώτο μήνυμα μέσω των social media, ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια περιττεύουν!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΕΚΑΒ και σε όλους όσοι συνέβαλαν με την άμεση επέμβαση τους στην επαναφορά μου! Θα σας ευγνωμονώ για πάντα!!!
Ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές σας,είμαι πολυ καλά χάριν στην φροντίδα του νοσοκομείου Κοζάνης.
Να είστε όλοι καλά!!».

Ανακοίνωση εξέδωσε σχετικά και η ομάδα της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί από καρδιάς το ιατρικό team και των δύο ομάδων, τον γιατρό αγώνα κ. Τζέλλιο Ιωάννη, τους γιατρούς κ.κ. Καντάρογλου Κώστα και Καντάρογλου Χρήστο, τη γιατρό Ζιάρα Παναγιώτα, το ΕΚΑΒ Κοζάνης και τον νοσηλευτή ΕΚΑΒ κ. Μπλιάγκο Γεώργιο οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο σοβαρό ιατρικό περιστατικό που αντιμετώπισε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας κος Παναγιώτης Νάσης στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Nοσοκομείο Κοζάνης βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης, το μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου και ο γιατρός της ομάδας κ. Γεώργιος Μπασδέκης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας του προπονητή μας από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage