Ακολουθηστε μας

Backstage

Γιατί είναι σημαντικός ο Βέλεθ για τον τελικό-Δεν ανησυχούν στον Αρη

Oυσιαστικά ο μοναδικός που παραμένει εκτός μάχης και κάνει ατομικό πρόγραμμα στον Αρη είναι ο Φραν Βέλεθ, που έχει ταλαιπωρηθεί σημαντικά. Ο Ισπανός προσπαθεί να προφυλαχθεί, καθώς μετά την νέα εξέταση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει στις προπονήσεις. Την ερχόμενη εβδομάδα και πριν από το ματς με τη Λαμία θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Αλλωστε οι παίκτες του Αρη έχουν ρεπό για ανάσες και για τις μέρες του Πάσχα, και μάλλον ο Βέλεθ θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να έχει μία ακόμα εκτίμηση.

Το σημαντικό πάντως για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του αμυντικού μέσου, δίνοντας επιλογές στον Ακη Μάντζιο, είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαϊου. Και οι άνθρωποι του Αρη δεν ανησυχούν και πιστεύουν ότι θα είναι πανέτοιμος.

Ο Βέλεθ θεωρείται εν δυνάμει βασικός για το κέντρο της άμυνας, αν και το πιθανότερο είναι στον τελικό να ξεκινήσουν ο Φαμπιάνο και Μπράμπετς, δηλαδή το δίδυμο που σήκωσε το βάρος και στην περσινή, αλλά και στη φετινή σεζόν. Ωστόσο ο καλός και υγιής Βέλεθ, μπορεί να είναι στη βασική ενδεκάδα και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, χτυπώντας τη θέση του βασικού από τον πιο soft, Ζαν Ζουλ Εμβοντό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage