Ακολουθηστε μας

Backstage

Η εξομολόγηση του Νταρίντα στην Τσεχία: «Χαρούμενος που παίζω στην Ελλάδα»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε εφ΄ όλης της ύλης μέσω podcast σε ιστοσελίδα της Τσεχίας και στο πρώτο μέρος στέκεται στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, στην Εθνική Τσεχίας, αλλά και τη Χέρτα.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι λυπημένος που σταμάτησα από την Εθνική ομάδα. Ήταν μια απόφαση που σκεφτόμουν πολύ καιρό και ήξερα τι ήθελα. Αλλά δεν είναι ότι μπαίνω στον πειρασμό να επιστρέψω και να περάσω τα βράδια μου λέγοντας στον εαυτό μου ότι έπρεπε να το είχα αναβάλει. Είμαι χαρούμενος με την απόφασή μου».

Για την Ελλάδα, σχολίασε: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι λιγότερο πολύπλοκο και μοιάζει περισσότερο με την ιδέα μου για το ποδόσφαιρο. Παίζεται με την μπάλα, όλοι μπορούν να επιδειχθούν. Είναι εντελώς διαφορετικά από την Bundesliga. Υπό αυτή την έννοια, είμαι χαρούμενος που παίζω όμορφα εδώ».

Για την πρώην ομάδα του, την Χέρτα, σχολίασε: «Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν και να παλεύουν για την άνοδο, γιατί η Χέρτα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Ένας επενδυτής μπήκε με πολλά χρήματα, αλλά δεν έγινε καλή διαχείριση. Αγοράστηκαν μεγάλα ονόματα, αλλά οι παίκτες δεν ταίριαζαν μεταξύ τους. Θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουν μια πιο προσεκτική προσέγγιση και να δουν τη σύνθεση της ομάδας παρά τα ονόματα. Έτσι ξεκίνησε και έτσι τελείωσε με τον υποβιβασμό».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage