Ακολουθηστε μας

Backstage

Έξαλλος ο Μπέος με Πογιέτ για Δουβίκα: «Αρχιμάγειρας, Μίκι Μάους!»

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του προπονητή της Εθνικής ομάδας Γκουστάβο Πογιέτ για την απόφασή του να μην συμπεριλάβει στις κλήσεις τον Τάσο Δουβίκα, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.

Με ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή, είχα την ελπίδα ότι ο “αρχιμάγειρας” ενός κρουαζιερόπλοιου που κάποιοι επέλεξαν για προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, θα καλούσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσο Δουβίκα εν όψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία και Γαλλία.

Δυστυχώς οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν, καθώς μέχρι και σήμερα το όνομα του Τάσου Δουβίκα δεν συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς του.

Είναι πραγματικά λυπηρό, αυτό το “Μίκυ Μάους” – εργαλείο που έκανε τον προπονητή κάθε φορά που το κρουαζιέροπλοιο όπου εργαζόταν έπιανε λιμάνι, προπονώντας ναύτες και μούτσους, να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Το ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι με τις επιλογές του περίεργου αυτού τύπου που κάνει τον προπονητή, η Εθνική μας ομάδα δεν θα τερματίσει ούτε στην 3η θέση του ομίλου της.

Είναι όμως άδικο για παίκτες ή για την ακρίβεια για παικταράδες όπως ο Τάσος Δουβίκας να μην φοράνε τη φανέλα με τον Εθνόσημο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage