Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι Ρουμάνοι άφησαν τον Λουτσέσκου και έπιασαν τον… Μπόλονι!

Ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίζεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gsp.ro», στο στόχαστρο της Κλουζ και του προέδρου της, Νέλου Βάργκα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε περίπτωση αποχώρησης του Νταν Πετρέσκου.

Τα ρουμανικά ΜΜΕ ενέπλεξαν χτες το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Κλουζ, αν και από την πρώτη στιγμή διαψεύστηκε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «prosport».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η ιστοσελίδα «gsp.ro» να αναφέρει πως ο Λάζλο Μπόλονι είναι κι αυτός στους υποψήφιους διαδόχους του Πετρέσκου.

«Η CFR Κλουζ θέλει να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση ενός… σοκ με την αποχώρηση του Νταν Πετρέσκου. Ο Λάζλο Μπόλονι, που πρόσφατα ανέβασε τη Μετς στη Ligue 1, είναι μέσα στους υποψήφιους.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Κλουζ,, η τελική συζήτηση μεταξύ του Πετρέσκου και του Βάργκα αναβλήθηκε αυτή την εβδομάδα και μπορεί να γίνει την Τρίτη. Υπάρχουν πάντως αναφορές πως ο Βάργκα επικοινώνησε ήδη με τον Μπόλονι, ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στη λίστα», σημειώνεται.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage