Ακολουθηστε μας

Backstage

«Έπεσαν οι μάσκες» στην Super League 2

Αρχικά κυκλοφορούσε ως φήμη, αλλά επιβεβαιώθηκε απόλυτα στην τελευταία ταραχώδη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, όλοι αντιλήφθηκαν αυτό που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, ότι δηλαδή πίσω από το «ψαλίδι» του Λευτέρη Αυγενάκη βρισκόταν σχέδιο αλλαγής στη διοίκηση της διοργανώτριας αρχής.

Στο τελευταίο Δ.Σ  δεν συζητήθηκε καν η πρόταση περί επανεκκίνησης του διαλόγου, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, υποστήριξε ότι μπορεί να φέρει σε κάθε ΠΑΕ έσοδα 150 χιλιάδων υπό την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθεί πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και δεν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Λίγο αργότερα ενημέρωσε αναλυτικά για την πρότασή του, καθώς το θέμα δεν προχώρησε ούτε του έβγαιναν τα… κουκιά (απαιτούνται τα 3/4 των ομάδων) για να κατατεθεί πρόταση μομφής.

Έτσι, η λίγκα έκανε ακόμα μία επιτροπή, από την οποία απουσιάζει ο πρόεδρος της (Λεουτσάκος) την ώρα που υπήρξαν πολλές φωνές, ώστε το πρωτάθλημα να μην αρχίσει εάν οι ομάδες δεν πάρουν τα νόμιμα από τη φορολόγηση των κερδών του Στοιχήματος. Σε αυτήν μετέχουν οι Ροκάκης (Χανιά), Παλτόγλου (Αιγάλεω), Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας), Τσιολέκας (Athens Kallithea).

Οι προαναφερθέντες θα επιδιώξουν ως την Παρασκευή να συζητήσουν με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τη Super League προκειμένου να «εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι που θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα των ομάδων και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Super League 2.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος, με την ελπίδα ότι στο Δ.Σ. της ερχόμενης Τρίτης (28/2) θα έχει επιτευχθεί στόχος και SL2 θα μπει ξανά στο γήπεδο αρχές Μαρτίου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage