Ακολουθηστε μας

Backstage

Γιάννης Διαμαντίδης: «Δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε, ο ΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Διαμαντίδης είναι ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τον ΑΟ Καβάλας και κρύβεται πίσω από την άνοδο της ιστορικής ομάδας στη Superleague 2.

Ο 44χρονος παράγοντας από τη Θεσσαλονίκη σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην «Πρωινή» μίλησε για τα επόμενα βήματα του ΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας ότι οι στόχοι του δεν σταματούν στη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SL2, αλλά φθάνουν ως τη μεγαλύτερη κατηγορία, αρκεί όπως ξεκαθάρισε να έχει στην έμπρακτη στήριξη από τους τοπικούς φορείς και παράγοντες της Καβάλας.

Παράλληλα, απάντησε και σ’ όλους όσοι συνεχίζουν να συνδέουν τον ΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν έχει κρύψει ότι αγαπάει και υποστηρίζει από μικρό παιδί.

«Η ομάδα – η κάθε ομάδα- ανήκει σ’ όποιον τη χρηματοδοτεί. Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων που επενδύθηκαν στη φετινή προσπάθεια προήλθαν από εμένα. Έπειτα, από τον Νίκο Κοσκινά. Χωρίς να μειώνω τις χορηγίες από τους Σπανδωνίδη, Τρικίδη και Σκλαρή. Οπότε, ας αναθεωρήσουν…», υποστήριξε ο Γιάννης Διαμαντίδης και πρόσθεσε με νόημα:

«Δώσαμε «εξετάσεις», ήρθαμε από το πουθενά και δείξαμε -έμπρακτα- πως αγαπήσαμε την πόλη και την ομάδα. Το τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας προσωπικά δεν έχει καμία σχέση με τ’ όλο εγχείρημα. Ποτέ δεν κρύφτηκα για τις οπαδικές μου προτιμήσεις, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟΚ. Αυτό που πετύχαμε δε νομίζω να το κατάφερνε ποτέ κανείς άλλος Καβαλιώτης! Δείξαμε ζήλο και πάθος που θα το ζήλευε ο κάθε Καβαλιώτης…».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage