Ακολουθηστε μας

Backstage

Τσιγγάρας: Οι σκέψεις της Τουλούζ για το μέλλον και η ρήτρα του ΠΑΟΚ

Ο Χάρης Τσιγγάρας μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στη νότια Γαλλία και την Τουλούζ, ένας σοβαρός τραυματισμός και μια εγχείρηση στους κοιλιακούς τον κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων, υπό προϋποθέσεις πάντως παραμένει εντός «κάδρου» για τους «βιολετί» ενόψει της νέας σεζόν.

Οι τρεις βασικοί κεντρικοί χαφ της γαλλικής ομάδας, Μπράνκο Φαν ντε Μπούμεν,  Στιν Σπέρινγκς και Μπρεχτ Ντεγιαγκέρε, έχουν μπει στους τελευταίους μήνες των συμβολαίων τους, με τον πρόεδρο Νταμιέν Κομόλι να αποκαλύπτει, όπως αναφέρουν σήμερα γαλλικά ΜΜΕ, τις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις που έχει ο Ολλανδός χαφ, Μπράνκο Φαν ντε Μπούμεν και τις δυσκολίες που υπάρχουν σε ότι αφορά την ανανέωση του Στιν Σπέρινγκς.

Με μόλις 6 συμμετοχές με τη «βιολετί» φανέλα ο Χάρης Τσιγγάρας μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για την Τουλούζ σ΄ ότι αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως σημειώνουν στα γαλλικά ρεπορτάζ στο συμβόλαιο δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό διαπραγματεύσιμο αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να καθίσουν στο τραπέζι για το μέλλον του 22χρονου Έλληνα χαφ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage