Ακολουθηστε μας

Backstage

Ολυμπιακός και διαιτησία: Μονά-ζυγά δικά του…

Με επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔ και στον Άγγλο αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, ο  Ολυμπιακός ζητάει να οριστεί διαιτητής από την κατηγορία elite της UEFA στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για να καταλάβουμε… Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ για τον ορισμό ενός διαιτητή που έχει, ήδη, γίνει! Μ’ άλλα λόγια; Φωνάζει για πολλοστή φορά εκ του ασφαλούς. Οι ερυθρόλευκοι και όλες οι ομάδες γνωρίζουν ότι οι επιλογές των ξένων διαιτητών γίνονται 15-20 μέρες πριν από κάθε ματς ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο να κλειστούν εισιτήρια, ξενοδοχεία και να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Εκτός αν νομίζουν ότι οι ξένοι διαιτητές κάθονται στη σούζα, περιμένοντας πότε θα τους πάρουν τηλέφωνο για να έρθουν στην Ελλάδα να σφυρίξουν…

Άντε να μην είναι 15-20 ημέρες, ένα δεκαήμερο το χρειάζεται κάθε φορά ο Άγγλος αρχιδιαιτητής. Και έρχεται πάλι ο Ολυμπιακός, με σύσσωμη τη βοήθεια όλων των «κόκκινων» ΜΜΕ, να φωνάξει και να πιέσει για… elite διαιτητή! Είτε έχει ορίσει elite διαιτητή ο Μπένετ, είτε όχι να βγούμε από πάνω!

Αν ορίσει elite διαιτητή να λέμε ότι «έπιασαν τόπο οι κινήσεις μας». Δεν όρισε τον διαιτητή που μας αρέσει, όπως έχει συμβεί κατά κόρον, φουλ της επίθεσης στην ΕΠΟ και τον Μπένετ.

Να η θυμηθούμε τη φασαρία και τον ντόρο που έκαναν οι Πειραιώτες για τον ορισμό του Σλοβάκου Ιβάν Κρούζλιακ στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας, επειδή ήταν συμπατριώτης του πρώην αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και πέντε χρόνια από τον σύλλογο.

Μονά-ζυγά δικά τους…

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage