Ακολουθηστε μας

World

Η Μαρσέιγ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Λονγκόρια και τριών ακόμη στελεχών της!

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε μεγάλη κρίση! Ο σύλλογος της Μασσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης, στην οποία δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η παραίτηση των ηγετών της, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος, Πάμπλο Λονγκόρια, παρόλα αυτά, στο δελτίο τύπου εξηγείται ότι δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ αντίθετα δεν αναφέρεται το παραμικρό για τον προπονητή Μαρθελίνιο, ο οποίος έχει υποβάλλει την παραίτησή του, μετά από τις έντονες πιέσεις των οργανωμένων οπαδών.

Ο γαλλικός σύλλογος κάνει λόγο για αποχώρηση προς το παρόν, πριν από άλλες αποφάσεις, από τους Λονγκόρια (πρόεδρος), Ριμπάλτα (τεχν. διευθυντής), Τεσιέ (οικονομικός διευθυντής) και Ιριοντό (διευθυντής προπονητικού κέντρου).

Η Μαρσέιγ εξηγεί συγκεκριμένα ότι οι υποστηρικτές απείλησαν ότι θα κάνουν πόλεμο στους ηγέτες εάν δεν παραιτηθούν.

«Το διοικητικό συμβούλιο της OM πιστεύει σε μια διαφανή και τακτική σχέση με τους υποστηρικτές της και όλοι στο σύλλογο – παίκτες, προσωπικό και διοίκηση – θεωρούν ότι η κριτική είναι αναπόσπαστο μέρος του ρόλου και της τιμής της εκπροσώπησης της ΟΜ εντός και εκτός γηπέδου.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος δεν μπορεί να δεχτεί προσωπικές απειλές. Τα μέλη του δεν μπορούν να ανεχθούν μεμονωμένες επιθέσεις και οποιαδήποτε μορφή αβάσιμης δημόσιας δυσφήμισης. Μια σχέση που βασίζεται στον εκφοβισμό δεν μπορεί να εγγυηθεί τις ελάχιστες αποδεκτές προϋποθέσεις για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου το οποίο θα μπορεί να συνεχίσει να επενδύει στο μεταμόρφωση της Μαρσέιγ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World