Ακολουθηστε μας

World

Χάος… στη Μαρσέιγ: Οι οπαδοί επέβαλλαν την απομάκρυνση του προπονητή και απείλησαν τη ζωή του προέδρου!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν τεράστια επιρροή στην καθημερινότητα του συλλόγου της Μασσαλίας, ουσιαστικά, επιβάλλουν τις απόψεις τους, ακόμα και όταν μιλάμε για τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας.

Στην τελευταία συνάντηση μεταξύ οργανωμένων οπαδών και εκπροσώπων της διοίκησης της Μαρσέιγ, που έγινε σε τεταμένο κλίμα, οι διοικούντες άκουσαν τους οπαδούς να απαιτούν την αποχώρηση του προπονητή, Μαρθελίνιο, αλλά και του προέδρου της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, ο οποίος σύμφωνα με το Eurosport έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από τη θέση του.

Πιεσμένος από όσα συνέβησαν (σημειώνεται ότι δεν ήταν παρών στην συνάντηση) ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι παραιτείται από τεχνικός της ομάδας.

O μέχρι σήμερα πρόεδρος της Μαρσέιγ, σύμφωνα με την ισπανική έκδοση του «Eurosports», δέχθηκε απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του συλλόγου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί κι αυτός στο δρόμο της παραίτησης.

Με την ισορροπία του συλλόγου να ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Φρανκ ΜακΚορτ, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Σύμφωνα με την Equipe, ο 70χρονος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Λονγκόρια τον οποίο κατάφερε να μεταπείσει, με τον Ισπανό να βρίσκει το θάρρος να… αγνοήσει τις απειλές που έλαβε και να αποφασίζει να παραμείνει στην ηγεσία του συλλόγου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World