Ακολουθηστε μας

World

Χαμός με Μπενζεμά: Συνδέουν τον Γάλλο άσο με δύο δολοφονίες!

Ο υποψήφιος πρόεδρος, στις εκλογές του 2022, Ερίκ Ζεμούρ, συνέδεσε τον Καρίμ Μπενζεμά με τις δολοφονίες των καθηγητών Ντομινίκ Μπερνάρ και Σάμιουελ Πάτι από ισλαμιστή σε σχολείο στην Αράς και από φανατικό Τσετσένο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βλέπει τις τελευταίες ημέρες τους πολιτικούς της Γαλλίας να πραγματοποιούν εις βάρος του δηλώσεις, με αφορμή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας μουσουλμάνος που θέλει να εφαρμόσει τη σαρία, και η σαρία προβλέπει τζιχάντ, και τζιχάντ σημαίνει να σκοτώσεις τον Ντομινίκ Μπερνάρ, σημαίνει να σκοτώσεις τον Σάμιουελ Πάτι. Κάνω μια απευθείας σύνδεση γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σαρία είναι ένας θεϊκός νόμος, ότι τους επιβάλλεται. Η σαρία προβλέπει, μεταξύ άλλων, ιερό πόλεμο κατά των απίστων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ζεμούρ.

Ο Γάλλος άσος της Αλ Χιλάλ κινήθηκε νομικά κατά αυτών των δηλώσεων, ωστόσο ήρθε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλδ Νταρμανέν, να σχολιάσει την κίνηση των δικηγόρων του Μπενζεμά και να πυροδοτήσει νέα βόμβα με τις δηλώσεις του.

«Η καταγγελία που υπέβαλαν οι δικηγόροι του; Είναι ένα δικαστικό κατηγορητήριο. Θα αφήσω την απάντηση στα δικαστήρια. Έχει κάνει μήνυση. Ο Μπενζεμά είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, τον οποίο ακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι. Παρατήρησα ότι ακόμα δεν έχει κάνει tweet για τη δολοφονία του καθηγητή στο Αράς, ούτε για τα αποκεφαλισμένα μωρά, τις βιασμένες γυναίκες, τους 1.300 που σφαγιάστηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες στο Ισραήλ. Η τρομοκρατία είναι πολύ ύπουλη. Συνίσταται στη χρήση όλων των μέσων της κοινωνίας – αθλητισμού, μουσικής, επιρροής στο Διαδίκτυο – για την προώθηση του Ισλάμ.

Θα ήθελα πολύ ο κ. Μπενζεμά να κάνει tweet για τη δολοφονία του καθηγητή στο Αράς. Είναι γνωστός για ένα εξαιρετικά ριζοσπαστικό Ισλάμ, με δεσμούς, δυστυχώς, με ανθρώπους που μερικές φορές χαίρονται για τη δολοφονία του Σάμουελ Πάτι, για παράδειγμα. Δεν μπορούμε να είμαστε επιλεκτικοί στην αγανάκτησή μας. Αυτό είναι το νόημα του “Freerism”, δυστυχώς χρησιμοποιώντας επιλεκτικά μηνύματα με ύπουλο τρόπο, να μπορεί να δείξει ότι μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική και την κοινωνία υπάρχει κάτι διαφορετικό από τη ριζοσπαστικοποίηση σε έναν τόπο λατρείας», ανέφερε ο υπουργός.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World