Ακολουθηστε μας

Life

Τρεις συλλήψεις οπαδών μετά από έλεγχο στην Κρήνη – Ρωτούσαν παρέες «τι ομάδα είσαι;».

Στην περιοχή της Κρήνης στην Καλαμαριά, χτες στις 11.30 το βράδυ, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε έλεγχο σε τρία αυτοκίνητα και δύο δίκυκλα κοντά στο πρώην νοσοκομείο Παναγία, που κρίθηκαν ύποπτα.

Κατά των έλεγχο των οχημάτων οι αστυνομικοί εντόπισαν ρόπαλα, πυρσούς αλλά και full face. Συνολικά προσήχθησαν 16 άτομα στο αστυνομικό μέγαρο, εκ των οποίων οι τρεις τελικά συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, με άγριες διαθέσεις ρωτούσαν παρέες “τι ομάδα είστε;

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση και αποτροπή έκνομων ενεργειών, οι οποίες σχετίζονται με επικείμενες αθλητικές εκδηλώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, καθώς και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, προέβησαν στην σύλληψη τριών (3) ατόμων.

Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων & πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναλυτικότερα, κατόπιν εκπόνησης ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, μεικτά συνεργεία αποτελούμενα από αστυνομικούς των προρρηθεισών υπηρεσιών, βραδινές ώρες χθες (8-9-2023), πραγματοποίησαν πληθώρα ελέγχων σε οχήματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Κατά τους ελέγχους προσήχθησαν συνολικά δεκαέξι (16) άτομα, ενώ συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι τρεις, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι (6) ναυτικοί πυρσοί, καθώς και μία σιδερένια δοκός.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφίας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life