Ακολουθηστε μας

Life

Επεισόδια Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο «Shark» για τη δολοφονία Λυγγερίδη – Εκρεμμεί το ένταλμα σύλληψης του «Ρουμάνου»

Ο 31χρονος με το παρατσούκλι «Shark» κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για τα επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού Γ. Λυγγερίδη.

Εμφανίστηκε με το δικηγόρο του το πρωί στην υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους , οδηγήθηκε στη συνέχεια στον ανακριτή και μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα στοιχεία της δικογραφίας ο Shark ήταν ανάμεσα στα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν που έδρασαν στα επεισόδια έξω από το κλειστό στο Ρέντη, που είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης.

Με ένα ακόμη άτομο ήταν αυτός που είχε εντοπίσει το σημείο που βρισκόταν η διμοιρία του άτυχου αστυνομικού, κοντά στο γήπεδο, ενώ είχε παρουσία στην κερκίδα με τους οργανωμένους οπαδούς, μέσα στο γήπεδο, στο οποίο είχε ανεμπόδιστη πρόσβαση παντού.

Ο Shark το 2021 είχε απασχολήσει τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη σε βάρος της τότε συντρόφου του.

Για την πολύκροτη υπόθεση εκρεμμεί ακόμη ένα τελευταίο ένταλμα σύλληψης. Αφορά σε έναν 36χρονο με το προσωνύμιο «Ρουμάνος» που αναζητείται.

Πηγή: ΕΡΤ

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life