Ακολουθηστε μας

Gossip

Την Παρασκευή 17/11 η αιμοδοσία των ΣΦ ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει  «παρών» στην ετήσια αιμοδοσία του συλλόγου, προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Ανήμερα του Πολυτεχνείου, 17 Νοεμβρίου, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ προχωρούν στην ετήσια αιμοδοσία, με την παρουσία και συμμετοχή ποδοσφαιριστών, καλαθοσφαιριστών και αθλητών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες και την συνεχή καταπίεση που βιώνουν οι Οπαδικοί πυρήνες της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρόνια η κοινωνική μας δράση και το θετικό αντίκτυπο μας στην κοινωνία διατηρείται πιο ενεργό από ποτέ.

Με χαρά μας λοιπόν ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα τελέσουμε την ετήσια εξόρμηση αιμοδοσίας του συλλόγου μας. Με απώτερο σκοπό την αποθήκευση φιαλιδίων στον λογαριασμό αιμοδοσίας “11980” που έχει βοηθήσει ανά τα έτη πολλούς κοντινούς του οργανισμού, και όχι μόνο, σε στιγμές ανάγκης.

Επιπρόσθετα και επειδή οι συναθροίσεις μεγάλου πλήθους που δηλώνουν την προτίμηση τους στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα, πλέον διώκονται και καταστέλλονται θα θέλαμε την ίδια ημερομηνία να συντονίσουμε και την ετήσια συλλογή τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων με απώτερο σκοπό την διανομή τους σε παθόντες, κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και ιδρύματα της πόλης που η δράση τους είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες.

Καλούμε όλο τον ΑσπρόΜαυρο λαό λοιπόν να στηρίξει με την παρουσία του δείχνοντας και υπενθυμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι κοινωνικές μας δράσεις έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην κοινωνία μας και δεν επισκιάζονται από δημοσιογράφους, υπουργούς, φωτογραφικούς νόμους και άστοχα νομοπλαίσια.

Τέλος, θα θέλαμε εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΣ ΠΑΟΚ και PAOK ACTION για την στήριξη τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα και για την ενεργή παρουσία τους στην εκδήλωση.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11 ΣΤΙΣ 18:00

ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΣΤΈΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΦΗ 14

30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip