Ακολουθηστε μας

Gossip

Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ στο «Teddy Stadium» στις 3 Αυγούστου (video)

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισραήλ αποτέλεσε μια διέξοδο για την Μπεϊτάρ και μαζί μια νέα αφορμή για ένα ξέσπασμα των διαβόητων οπαδών της, οι οποίοι δεν έχουν αποκτήσει και την καλύτερη φήμη στο Ισραήλ, που παραλίγο να οδηγήσει στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ισραηλινής ομάδας, που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, είναι φανατικά ταγμένοι στο πλευρό της Μπεϊτάρ και συνήθως γεμίζουν το «Teddy Stadium» των Ιεροσολύμων, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 31.733 θέσεων.

Πρόκειται για μια βάση οπαδών με έντονα στοιχεία αντι-αραβικού και αντι- μουσουλμανικού ρατσισμού, ενώ η Μπεϊτάρ αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας που δεν έχει αποκτήσει ποτέ Άραβα ποδοσφαιριστή, αν και στο παρελθόν έχει υπογράψει τέσσερις μη Άραβες μουσουλμάνους παίκτες.

Στον τελικό οι οπαδοί εισέβαλλαν στο γήπεδο, μετά την κατάκτηση του State Cup, με την Ομοσπονδία του Ισραήλ αργότερα να ανακοινώνει την αποβολή του κλαμπ από την Ευρώπη ως ποινή για τα επεισόδια.

Όλα έδειχναν πως η Μπεϊτάρ θα έχανε τελικά το εισιτήριο μέσα από τα χέρια της, αλλά τελικά η UEFA εμφανίστηκε στο προσκήνιο σαν «από μηχανής Θεός»!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip