Ακολουθηστε μας

Gossip

Αυτή είναι η μασκότ του Euro 2024 (videos)

Με λιγότερο από έναν χρόνο να απομένει ως την έναρξη του EURO 2024 στη Γερμανία, η επίσημη μασκότ του τουρνουά έκανε την πρώτη της εμφάνιση εκπλήσσοντας τα παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Γκελζενκίρχεν, πριν την επίσκεψη στο ελίτ σχολείο της Ομοσπονδίας (DFB), Gesamtschule Berger Feld, και την παρουσίαση στο πλήθος, στον φιλικό αγώνα της Γερμανίας με την Κολομβία στην Arena AufSchalke.

Η μασκότ αποτελεί φόρο τιμής στο δημοφιλές παιδικό παιχνίδι «αρκουδάκι», που λέγεται ότι προήλθε από τη Γερμανία στις αρχές του 20ού αιώνα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, τα παιδιά στο πρόγραμμα της UEFA Football in Schools και οι οπαδοί μπορούν να ψηφίσουν στην ιστοσελίδα «UEFA.com» για να αποφασίσουν το όνομα της μασκότ.

Έχοντας έμπνευση από τη γερμανική λέξη για την αρκούδα, “Bär”, οι τέσσερις επιλογές είναι: Albärt, Bärnardo, Bärnheart και Herzi von Bär. Η μασκότ, εκτός από την υποστήριξη πρωτοβουλιών και συνεργασιών, στοχεύει να εμπνεύσει τα παιδιά σε όλη την Ευρώπη να δραστηριοποιηθούν, ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν αγάπη για το ποδόσφαιρο και τις αξίες του.

Η μασκότ θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε σχολεία σε όλη την Ευρώπη, προκαλώντας τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δική τους φυσική δραστηριότητα για να δώσουν έναυσμα στη μασκότ για ζωή και να την κάνουν να κινηθεί. Τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ειδικές ποδοσφαιρικές δεξιότητες και γιορτές και να τις μεταμορφώσουν σε κινούμενα σχέδια για το τουρνουά.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip