Ακολουθηστε μας

Gossip

Στο τέλος κερδίζει πάντα… ο Γκάρι Λίνεκερ!

Tο «διαζύγιο» BBC- Γκάρι Λίνεκερ αποδείχθηκε πως δεν είναι οριστικό και ο Άγγλος πρώην διεθνής επιθετικός επιβεβαίωσε πως επιστρέφει εν τέλει στο πόστο του, κατόπιν συζητήσεων με το ραδιοτηλεοπτικό φορέα για τη λύση της ζητήματος, μετά τη δημόσια απολογία προς το πρόσωπό του!

«Ζητώ συγγνώμη. Αναγνωρίζουμε την πιθανή σύγχυση που προκλήθηκε από τις γκρι ζώνες της καθοδήγησης του BBC στα social media οι οποίες εισήχθησαν το 2020. Θέλω να επιλύσουμε το ζήτημα και να επαναφέρουμε το αθλητικό μας περιεχόμενο στον αέρα. Ο Γκάρι είναι ένα πολύτιμο μέλος του BBC και ξέρω πόσα σημαίνει το BBC για τον Γκάρι. Ανυπομονώ να παρουσιάσει την εκπομπή μας το προσεχές Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του BBC, Τιμ Ντέιβι, στην επίσημη απολογία προς τον Λίνεκερ.

Οι δύο πλευρές είχαν εκτεταμένες επαφές για το πλαίσιο των οδηγιών γύρω από τα social media της εκπομπής, με τον Λίνεκερ να δέχεται τη σύσταση να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον με τις διατυπώσεις του. Πρόκειται, πάντως, για μία εξέλιξη που επιθυμούσε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος πάντως εξαρχής ήταν αποφασισμένος να μην ανασκευάσει δημόσια τα λόγια του και στη νέα του ανάρτηση προχώρησε σε μια ακόμα δήλωση στήριξης προς τους μετανάστες:

«Μετά από μερικές σουρεαλιστικές μέρες, είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να βρούμε διέξοδο από αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη φοβερή στήριξη και κυρίως τους συνεργάτες μου στο BBC, για την τεράστια ένδειξη αλληλεγγύης. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και η υποστήριξή τους ήταν απίστευτη.

Παρουσιάζω αθλητικά στο BBC εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες και είμαι αμέτρητα υπερήφανος που δουλεύω στον καλύτερο και πιο δίκαιο σταθμό στον πλανήτη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην καρέκλα μου στο Match of the Day το Σάββατο.

Μια τελευταία σκέψη: όσο δύσκολες κι αν ήταν οι τελευταίες μέρες, απλά δεν μπορούν να συγκριθούν με το να πρέπει να εγκαταλείψεις το σπίτι σου για να γλιτώσεις από τους διωγμούς ή τον πόλεμο και να ζητήσεις καταφύγιο σε μια ξένη γη τόσο μακριά. Είναι συγκινητικό να βλέπω τόση συμπόνοια προς αυτούς τους ανθρώπους από πολλούς από εσάς.

Παραμένουμε μια χώρα κυρίως ανεκτικών, φιλόξενων και γενναιόδωρων ανθρώπων. Ευχαριστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά για το αίσιο τέλος στο «σίριαλ».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αρχική του απομάκρυνση, στάθηκαν στο πλευρό του και τα μέλη του πάνελ της εκπομπής, η οποία το Σάββατο προβλήθηκε και διήρκεσε μόλις 20 λεπτά χωρίς την παραμικρή ανάλυση, ενώ την Κυριακή ο χρόνος της δεν ξεπέρασε τα 15 λεπτά.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip