Ακολουθηστε μας

Gossip

Ο Μίχελ, οι Ευρωεκλογές και ο Γκαγκάτσης…

Στη μάχη των Ευρωεκλογών έχει μπει ο Λούμπος Μίχελ διεκδικώντας μια θέση στο νέο ευρωκοινοβούλιο.

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του μέσω των social media γράφοντας:

«Σήμερα γιορτάζουμε 20 χρόνια από τότε που η Σλοβακία έγινε περήφανο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η απόφαση άνοιξε τις πόρτες σε νέες ευκαιρίες, αύξησε τη διεθνή συνεργασία μας και ενίσχυσε την οικονομία μας. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να δουλέψω. Ακόμα, ακόμη και μετά από 20 χρόνια, υπάρχουν φτωχές περιοχές, δρόμοι και χωριά χωρίς αποχέτευση ή υδροδότηση σε αυτή τη σύγχρονη κοινωνία.

Η ένταξη στην ΕΕ ήταν ένα κρίσιμο βήμα για τη χώρα μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σλοβακία αποτελεί πάντα προτεραιότητα για εμάς. Ως υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τα εθνικά μας συμφέροντα και να διασφαλίσω ότι οι αξίες και οι προτεραιότητές μας θα εισακουστούν

Η προσέγγισή μου στο fair play ξεπερνά τα αθλητικά όρια. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι ευρωπαϊκές πολιτικές είναι δίκαιες και διαφανείς για όλους τους πολίτες. Η δικαιοσύνη ήταν πάντα το θεμέλιο της δουλειάς μου, καθώς και στον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις και την πολιτική. Υποστηρίζω την ομάδα της Σλοβακίας και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη πιο δίκαιη, πιο ανοιχτή και ασφαλή για όλους μας.

Ψηφίζοντας με στις επερχόμενες εκλογές, θα μου δώσετε την ευκαιρία να μετατρέψω την εμπειρία μου σε μια πιο επωφελής εταιρική σχέση στην ΕΕ ενώ τα σλοβακικά συμφέροντά μας θα παραμένουν πάντα πρώτα.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο που επιλέξαμε πριν 20 χρόνια. Θέλω η Σλοβακία να είναι μια δυνατή φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ľuboš Micheľ (@lubosmichel)


Παράλληλα ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη νέα μάχη της καριέρας του, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και την πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δίνω την μάχη μου για να βγω Ευρωβουλευτής, όπως και στα σπορ ο καλύτερος θα τα καταφέρει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού που επιλέγουν την πολιτική, έχετε και ένα παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη, τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Είναι πολλά τα θέματα του αθλητισμού που μπορεί να βοηθήσει ένας άνθρωπος που έρχεται από τον αθλητισμό και μπαίνει στην Ευρώπη. Θα χρειαστεί περίπου 15.000 ψήφους για να μπω στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στη Σλοβακία ο κόσμος πηγαίνει λιγότερο να ψηφίσει για τις Ευρωεκλογές» τόνισε αρχικά.

Για το αν θα έπαιρνε 15.000 ψήφους αν μπορούσαν να ψηφίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Με την καριέρα που έκανα στον ΠΑΟΚ, νομίζω θα το έπιανα εύκολα αυτό το νούμερο».

Για το αν βλέπει τον ΠΑΟΚ: «Βλέπω τα αποτελέσματα, αν και δεν προλαβαίνω να δω τα παιχνίδια. Ξέρω πως είναι λίγο πίσω από την ΑΕΚ παρά την τελευταία νίκη του, όμως έχει ματς λιγότερο, έχει την ευκαιρία μετά από 5 χρόνια να πάρει τον τίτλο».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ και την πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση, είπε: «Γνωρίζω τον Μάκη, είναι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχει μάθει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και μία τέτοια είναι η προεδρία της ΕΠΟ, καθώς βλέπετε τις πιέσεις που υπάρχουν από όλες τις μεγάλες ομάδες. Έχει το παράδειγμα του πατέρα του, Βασίλη, που κατά την προεδρία του η Ελλάδα είχε μια μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του EURO. Είναι δικηγόρος, είναι ήρεμος, είναι ψύχραιμος και διπλωμάτης, έχει την εμπειρία, έχει την κατάλληλη ηλικία, είναι μεγάλη πρόκληση και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Το θέμα είναι αν νιώθει έτοιμος να πάρει την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip