Ακολουθηστε μας

Formula 1

Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι: Μετά το ποδόσφαιρο κατακτούν και τη Formula 1

Οι Χολιγουντιανοί ιδιοκτήτες της  Ρέξαμ,  Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι, αποτελούν μέρος ενός νέου επενδυτικού ομίλου που αποκτά το 24% των μετοχών μετοχικό μερίδιο στην Alpine Racing της Formula 1, όπως ανακοίνωσε σήμερα (26/6) η μητρική εταιρεία της ομάδας, Renault.

Εκτός από τους Ρέινολντς και ΜακΕλχένι, ο συνάδελφος τους, ηθοποιός. Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, είναι συνεπενδυτής στη Maximum Effort Investments, που έχει για επικεφαλής τον σταρ του «Deadpool» και θα φέρει «εξειδίκευση» και θα ενισχύσει τη στρατηγική στο μάρκετινγκ, σύμφωνα με τον Λοράν Ρόσι, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpine.

Η συμφωνία των 200 εκατομμυρίων ευρώ αποτιμά τη βρετανική Alpine Racing σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια μετά την επένδυση.

Ο Ρέινολντς και ο ΜακΕλχένι είναι  συνιδιοκτήτες της ουαλικής Ρέξαμ.  Από την ανάληψη της ομάδας από την Ουαλία το 2021, η Ρέξαμ έχει γίνει αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Εκτός από ένα επιτυχημένο ντοκιμαντέρ Disney+, «Welcome to Wrexham», ο σύλλογος εξασφάλισε την άνοδο στη Football League τον Απρίλιο, τερματίζοντας μια 15ετή παραμονή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Formula 1