Ακολουθηστε μας

Football

Στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου! Στο τραπέζι το AEL FC Arena!

H απίστευτη ανακοίνωση της Εταιρίας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου, που δήλωσε ξεκάθαρα πως «εδώ τελικός αποκλείεται» έφερε την αντίδραση της ΕΠΟ, που παραπέμπει τον Δήμαρχο Βόλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω της έγγραφης συναίνεσης που είχε δώσει για τον τελικό, οδήγησαν τον μεγάλο τελικό της 24 Μαίου στον αέρα!

Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι καθοριστικές, σήμερα άλλωστε Παρασκευή 28/4 θα διεξαχθεί σύσκεψη επί του θέματος από τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Στην ΕΠΟ πάντως εξετάζουν και την περίπτωση του AEL FC Arena για τον τελικό της 24ης Μαϊου και μάλιστα παρουσία φιλάθλων, καθώς μόνο στο Πανθεσσαλικό εξετάζονταν η περίπτωση να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο εξαιτίας των αντιρρήσεων του Αχιλλέα Μπέου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…»

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football