Ακολουθηστε μας

Football

Πένθος στην οικογένεια του Άρη για τον θάνατου του Νίκου Τσαρούχα

Σε ηλικά 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Νίκος Τσαρούχας, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τρία τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Νίκου Τσαρούχα.

Η οικογένεια του Συλλόγου μας έγινε από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή, πολυετή και σημαντική προσφορά, στηρίζοντας τον Άρη σε δύσκολα χρόνια, αποτελώντας έναν από τους βασικούς οικονομικούς «αιμοδότες».

Ο εκλιπών, που διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και του 2000, για πολλά χρόνια είχε ενεργό ρόλο στα κοινά της ομάδας μας, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας.

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του γιου του Δημήτρη στα social media:

“Ήρθες στην ζωή πριν 89 χρόνια, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, διωγμένος μετά τον εμφύλιο από την Λεπτοκαρυά Πιερίας. Δούλεψες πολύ…κατάφερες τα μέγιστα. Ένα μικρό μαγειρείο το έκανες σήμα κατατεθέν της πόλης μας Εστιατόριο-Πατσατζίδικο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ. Ασχολήθηκες με την κατασκευή χτίζοντας πάνω από 30 οικοδομές. Έθεσες τον εαυτό σου στην υπηρεσία του αθλητισμού, της ενασχόλησης με τα κοινά. Έκανες το όνομά μας σεβαστό και πολύτιμο με την ευγενική σου παρουσία. Και πάνω απ’όλα δημιούργησες μια οικογένεια με την μητέρα μας Χάρη, όπως την έλεγες, με τρία παιδιά τη Zoi την Irini και τον Δημήτριος. Γνώρισες 7 εγγόνια ( Valia, Nikos, Mirsini, Niki, Χαρά, Chryssi και Νίκο) και 3 δισέγγονα τη Ζωίτσα, τον Δημητράκη και την Ειρηνούλα. Ταλαιπωρήθηκες πολύ τα τελευταία 3 χρόνια με την υγεία σου και το μόνο που ήθελες και το ζητούσες κάθε μέρα “να γίνεις καλά”. Σήμερα έκλεισες έναν γεμάτο κύκλο ζωής και βρίσκεσαι μαζί με την αδικοχαμένη μητέρα μας στους ουρανούς. Καλό παράδεισο πατέρα δεν θα σε ξεχάσει ποτέ κανείς μας”.

Οι βετεράνοι του Άρη, μέσω του προέδρου Γιάννη Βένου έγραψαν:

Ν Ι Κ Ο Τ Σ Α Ρ Ο Υ Χ Α Καλό Παράδεισο…
Έφυγε σήμερα από την ζωή ο Νίκος Τσαρούχας, από τούς καλύτερους προέδρους τού ΑΡΗ,τόν οποίο υπηρέτησε με πίστη, αφοσίωση καί αγάπη!

Είχαμε την τύχη καί την τιμή, πολλές γενιές ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ, να συνεργαστούμε μαζί του,είτε σαν στέλεχος σε πολλές διοικήσεις, είτε αργότερα σαν πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

Εχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν τήν συνεργασία, αφού ήταν ένας άνθρωπος που τον αγαπούσαμε και μάς αγαπούσε, καί αυτή η σχέση διατηρήθηκε μέχρι σήμερα!

Πρίν λίγες μέρες, αντιπροσωπεία βετεράνων ποδοσφαιριστων του ΑΡΗ, αποτελούμενη από τον Γιώργο Φοιρό,τον Κλήμη Γούναρη,τόν Ντίνο Κούη, τόν Γιάννη Τζιφόπουλο και εμένα, τον επισκεφθήκαμε στην κλινική αποκατάστασης που νοσηλευόταν και περάσαμε λίγες ώρες μαζί του!

Χάρηκε και χαρήκαμε πολύ από αυτή τη συνάντηση πού έμελλε να είναι και η αποχαιρετιστήρια!

Πρότυπο οικογενειάρχη, επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα ο Νίκος Τσαρούχας, ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

Η αγάπη όλων μας θα τον συνοδεύει σ’αυτό το μακρινό και τελευταίο του ταξίδι…

Καλό παράδεισο..

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football