Ακολουθηστε μας

Football

Ο Σωτηρίου για τη συντριβή της Κύπρου: «Γίναμε πάλι ρεζίλι»

Η Κύπρος ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 από την Ισπανία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024 και ο Πιέρος Σωτηρίου έδωσε το στίγμα μιλώντας για ρεζιλίκι.

«Δύσκολο παιχνίδι, όλοι στην Κύπρο πίστευαν ότι θα φάμε οκτώ και να το αποτέλεσμα. Γίναμε για ακόμα μια φορά ρεζίλι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε γκολ από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Μέχρι το 60′ με το αποτέλεσμα στο 2-0, στεκόμασταν καλά. Μετά το 60′ όταν εφησυχάζεις λίγο, μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθείς γκολ», δήλωσε ο διεθνής φορ και συμπλήρωσε για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Αυτή την ερώτηση την ακούω εδώ και χρόνια, είμαστε μόνο λόγια. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά, δεν είναι της ώρας αλλά σίγουρα ως αρχηγός πρέπει να βγω μπροστά και εγώ με την σειρά μου να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαστε μόνο εμείς που φταίμε γιατί όλα τα πυρά έρχονται σε μας και στο προπονητικό επιτελείο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά από τη βάση. Σίγουρα οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες αλλά όπως είπα και πριν θα βγω μπροστά. Αναλαμβάνουμε και εμείς την ευθύνη αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να δούμε ολόκληρη την εικόνα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football