Ακολουθηστε μας

Football

Βιεϊρίνια: «Δεν έχω αποφασίσει, περιμένω και τον ΠΑΟΚ…»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Για το αν θα συνεχίσει ακόμα ένα χρόνο ή θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε μιλώντας στο «Metropolis 95,5», τονίζοντας ότι θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να καταλήξει περιμένοντας παράλληλα και τον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα, θέλω να ξεκουραστώ, έχω 20 ημέρες να σκεφτώ και εγώ και όλοι, δεν αποφασίζω μόνο εγώ. Όταν μιλήσαμε είπαμε ότι το πιο σημαντικό ήταν ο τελευταίος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος και μετά θα κάναμε οποιαδήποτε συζήτηση, ακόμα είναι στον αέρα το μέλλον μου».

Αναφορικά με την καθολική αποδοχή όλων των φίλων: «Θεωρώ ότι για να με αγαπήσουν ή να με σέβονται δεν χρειάζεται να κάνω οπαδιλίκια, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σέβομαι όλους τους οπαδούς , αλλά είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ».

Για την εγχείρηση που έκανε στον χιαστό το 2019: «Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ξανά, που έπαιζα στον 5ο μήνα, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για χιαστό».

Όσο για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να μπει στους ομίλους του Champions League: «Ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα για να περάσει στους ομίλους του ομίλου, είναι ευκαιρία φέτος».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football