Ακολουθηστε μας

Football

Σάρωσε στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το Αριστοτέλειο Κολλέγιο σε αγόρια και κορίτσια

Στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου ανέβηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Αριστοτελείου Κολλεγίου, οι οποίοι κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων ποδοσφαίρου και στα αγόρια και στα κορίτσια.

Τόσο η ομάδα των αγοριών όσο και εκείνη των κοριτσιών κατέγραψαν θριαμβευτική πορεία, με αποτέλεσμα οι δύο πανελλήνιοι τίτλοι (αγόρια-κορίτσια) να καταλήξουν στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο.

Στον τελικό, η ποδοσφαιρική ομάδα αγοριών του Αριστοτελείου Κολλεγίου αναμετρήθηκε με αυτήν του 1ου ΓΕ.Λ. Πετρούπολης και με το νικηφόρο σκορ 4-0 στέφθηκε πρωταθλητής.

Για να φτάσουν στη τελική φάση, τα αγόρια του Αριστοτελείου Κολλεγίου αγωνίστηκαν, κατά σειρά, με τα ακόλουθα σχολεία και τα απέκλεισαν:
Αριστοτέλειο – 1ο ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης 10-1
Αριστοτέλειο – 5ο ΓΕ.Λ. Καλαμαριάς 5-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Επανομής 5-2
Αριστοτέλειο – 2ο ΓΕ.Λ. Μίκρας 3-2
Αριστοτέλειο – 31ο ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης 2-0
Αριστοτέλειο – 8ο ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης 1-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Κασσάνδρας 3-1
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Διαβατών 5-1
Αριστοτέλειο – 1ο ΓΕ.Λ. Κατερίνης 5-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Κοζάνης 3-1
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Αγρινίου 3-0

Η ομάδα των κοριτσιών

Στον τελικό, τα κορίτσια αντιμετώπισαν το ιδιωτικό ΓΕ.Λ. «Αυτενεργώ» του Άργους και επικράτησαν με νίκη 3-1 τελικό σκορ.
Η ομάδα των κοριτσιών αγωνίστηκε και απέκλεισε, κατά σειρά, τα ακόλουθα σχολεία:
Αριστοτέλειο -1ο ΓΕ.Λ. Πανοράματος 4-0
Αριστοτέλειο – 8ο ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης 7-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Μουδανιών 7-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Βέροιας 8-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Κατερίνης 7-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Κατερίνης 6-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ. Κοζάνης 9-0
Αριστοτέλειο – ΓΕ.Λ Κερατσινίου 3-0

Την τελική φάση του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου, που αποτελεί μέρος των Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. – ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου, φιλοξένησε η Φυσική Αγωγή Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά, το παρόν έδωσαν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης φυσικής αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Δημήτρης Κερερές, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού Πειραιά κ. Νίκος Γέμελος, ο αντιδήµαρχος προγραμματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Κορυδαλλού κ. Νεκτάριος Τσίρμπας, ενώ τα κύπελλα απένειμε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νίκος Χρουσαλάς. Οι τελικοί αγώνες έλαβαν χώρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Κορυδαλλού με την άριστη διοργάνωση από τη διεύθυνση Φυσικής Αγωγής Πειραιά.

«Οι μαθητές και οι μαθήτριες των ομάδων του Αριστοτελείου Κολλεγίου δεν είναι μόνο εξαίρετοι αθλητές και αθλήτριες, αλλά είναι παιδιά με εξαιρετικό ήθος και άριστες επιδόσεις στα μαθήματα. Συγχαρητήρια σε μαθητές, καθηγητές και γονείς, αλλά και στον προπονητή
Γεώργιο Χατζόγλου, πολυνίκη του θεσμού, και τον βοηθό προπονητή Πέτρο Γκαϊτατζή, που με την άρτια καθοδήγηση συνέβαλαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία. Αν και η ομάδα των κοριτσιών του σχολείου του Άργους με την οποία έπαιξε στον τελικό το Αριστοτέλειο ήταν πολύ καλή, τελικά επικράτησε η ομάδα του Αριστοτελείου», δήλωσε ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Χρήστος Γκροζούδης.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου επισκέφθηκε τους διακριθέντες υποψήφιος ευρωβουλευτής και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος τους συνεχάρη για τις διακρίσεις τους και τους συνομίλησε μαζί τους, αναδεικνύοντας τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και τα οφέλη του αθλητισμού.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football