Ακολουθηστε μας

Football

O Mάντζιος για την Τούμπα: «Έχουν ομοιογένεια, να βγάλουμε προσωπικότητα»

Ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε ποια στοιχεία θέλει να βγάλουν οι παίκτες του για να πάρουν αποτέλεσμα.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία του αγώνα, που έχουμε μπροστά μας. Το αβαντάζ που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε εμάς είναι ότι έχει ομοιογένεια, έχει έναν κορμό από παίκτες, που είναι αρκετά χρόνια μαζί. Επίσης, έχει χρόνια τον ίδιο προπονητή, που δουλεύει με αυτούς τους παίκτες. Εμείς σε αυτό το κομμάτι έχουμε μειονέκτημα, γιατί είναι όλα καινούργια στην ομάδα μας, ακόμη κι ο προπονητής! Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι έχει μια υπεροχή απέναντί μας», δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην κάμερα της Nova.

«Από εκεί και πέρα, όμως, τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Σε αυτά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό εκείνη την ημέρα πώς θα παρουσιαστεί κάθε ομάδα. Χρειαζόμαστε ισχυρή προσωπικότητα σε αυτό το παιχνίδι, γιατί ποιότητα υπάρχει. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Τι πρέπει να προσέξουμε από αυτόν και πού πρέπει να τον χτυπήσουμε είναι πράγματα που θα τα δούμε την Κυριακή, στο γήπεδο», πρόσθεσε. Περιμένει πολλά από τον Βλάντι Νταρίντα στη μεσαία γραμμή, καθώς έχει την πιο ισχυρή προσωπικότητα στην ομάδα του Άρη.

Για το πόσο πιστεύει ότι θα βοηθήσουν οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες που αποκτήθηκαν, είπε: «Όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουν, όπως και οι τέσσερις τελευταίοι που ήρθαν το διάστημα αυτής της διακοπής. Έχουν έρθει καλοί παίκτες στην ομάδα, που θέλουν, όμως, το χρόνο τους, όπως κι εγώ. Θέλουμε χρόνο να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, αλλά και για να καταλάβουν οι παίκτες τι ζητάμε εμείς από αυτούς, ώστε να μπορέσει ο Άρης να παρουσιαστεί όπως πρέπει από εδώ και πέρα, δηλαδή καλύτερος από το ξεκίνημα και να δίνει αυτά που πιστεύω ότι μπορεί να δώσει μέσα στο γήπεδο».

Ο Μάντζιος ρωτήθηκε για το ρόστερ και σχολίασε με την ευκαιρία για την ανάγκη να αποκτηθεί ένας ακόμα επιθετικός: «Είναι καλό το ρόστερ. Αυτό που περιμένουμε είναι η έλευση ενός δεύτερου φορ, για να έχουμε μια ακόμη επιλογή σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι θα κλείσουμε εκεί».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football