Ακολουθηστε μας

Football

H αυταπάρνηση του Φεράρι: «Έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου»

Ο Φράνκο Φεράρι έβαλε τον Άρη πάνω από τον εαυτό του και ζήτησε να παίξει κόντρα στον Βόλο, αφού πρώτα έκανε ένεση. «Μιλούσαμε με το ιατρικό τιμ όλη την εβδομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια καθώς δεν ήθελα να χάσω το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μου είχε πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνα. Ήθελα να βοηθήσω και πίεσα τον προπονητή παίρνοντας το τελικό Ο.Κ. και από τον γιατρό», είπε και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, μπόρεσα να μπω και να βοηθήσω. Σίγουρα έπρεπε να προσέξω κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι για να μην επιβαρύνω το γόνατό μου».

Ο Αργεντινός σχολίασε και τα καλά λογια του Άκη Μάντζιου: «Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όπως και όλο το staff και τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την προσπάθειά μας. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε αυτή η εκτός έδρας νίκη να μας βοηθήσει στη διακοπή του Πρωταθλήματος. Εμένα προσωπικά θα με βοηθήσει ώστε να επιστρέψω πιο έτοιμος, αλλά γενικώς την ομάδα με τους τραυματισμούς που έχει για να είμαστε πιο πλήρεις. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία. Μακάρι να είναι η αφετηρία για να πάει η ομάδα καλύτερα από εδώ και πέρα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football