Ακολουθηστε μας

Football

«Βόμβες» Πογέτ: «Απλήρωτος οκτώ μήνες ο βοηθός μου» – Aπάντηση ΕΠΟ: «Δεν φταίμε εμείς»

Απίστευτες καταστάσεις στην Εθνική ομάδα καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ ξέσπασε κατά της ΕΠΟ στη σημερινή Media Day καταγγέλοντας πως ο βοηθός του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και γι αυτό δεν βρίσκεται με την εθνική ομάδα!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός εξέφρασε παράπονα και για τις συνεχείς αλλαγές γηπέδων για τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ:

«Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς.

Για τον βοηθό του: «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ».

Η απάντηση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον βοηθό του Γκουστάβο Πογέτ και τη δήλωση του Ουρουγουανού σχετικά με τον συνεργάτη του. Η Ομοσπονδία τονίζει ότι ο βοηθός του Πογέτ δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ, θέλει να πληρωθεί σε ξένη εταιρεία και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι δεν είναι νόμιμο.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football