Ακολουθηστε μας

Football

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Εισιτήρια μόνο για κατόχους διαρκείας και λίγους…

Από το πρωί της Τρίτης (14/11) στις 09.00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Άιντραχτ-ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να διαθέσει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ, αποκλειστικά σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, λόγω του περιορισμένου αριθμού βάσει της ζήτησης που υπάρχει από τους φίλους της ομάδας.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (14.11) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Άιντραχτ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (30.11, 21:00, ώρα Γερμανίας) στο Frankfurt Stadium.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1-2-3-4-4Α-5-6-7-7Α αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους στο πεδίο «κωδικός κουπονιού» πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλαμβάνει ένα επιβεβαιώτικο email (reservation confirmation) στο δηλωθέν email.

Η παραλαβή των εισιτήριων θα γίνεται από το κεντρικό εκδοτήριο στο γήπεδο Τούμπας από τη Δευτέρα 20.11 μέχρι την Τετάρτη 22.11 με ωράριο λειτουργίας 09:30-17:00 με την επίδειξη της ΑΔΤ του κατόχου & του αριθμού κράτησης.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από κατόχους διαρκείας, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
21L, 21G, 21K 25 € 

Κανάλι Πώλησης

Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  

Διευκρινίσεις

  • Οι Vip/VipA κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να αγοράζουν 1 εισιτήριο για προσωπική χρήση από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου από την Τρίτη 14.11 ως και την Παρασκευή 17.11 (09:30-17:00)
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές θα υπάρχει ο περιορισμός του 1 εισιτηρίου ανά λογαριασμό
  • Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ονοματεπώνυμου & του αρ.πιστοποιητικού (ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου) για κάθε κάτοχο εισιτήριου
  • Είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του τηλεφώνου & της διεύθυνσης κατοικίας στον λογαριασμό κάθε χρήστη
  • Από τη διαδικασία αγοράς εξαιρούνται όλοι οι κάτοχοι δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football