Ακολουθηστε μας

Basketball

Χατζόπουλος: «Είπαμε όχι για τον Χαντς, θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε σε ιντερνετική εκπομπή οπαδών του Δικεφάλου και για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε στις κινήσεις για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ως τώρα αποτίμηση της σεζόν:

«Φέτος δημιουργήσαμε μια ομάδα νεανική. Ξεκίνησε με έναν ενθουσιασμό και κάποια στιγμή είδα μια καμπή και θεώρησα καλό να γίνει ένα ηλεκτροσόκ με την αλλαγή προπονητή. Νομίζω ότι αυτό λειτούργησε θετικά. Η ομάδα μπήκε στην τετράδα και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Το πρώτο μέλημα είναι να μπορούμε να ζούμε, μήνα με τον μήνα να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις. Το καταφέρνουμε, κι αυτόν τον μήνα εφόσον πληρώσουμε, θα καταφέρουμε να τελειώσουμε τις τρεις ρυθμίσεις με την εφορία από τις επτά, σε τέσσερις μήνες θα σβήσουμε άλλη μία. Έχουμε τελειώσει με μια δόση στο ΙΚΑ πριν από μερικούς μήνες».

Για την στήριξη από τον κόσμο:

«Περίμενα περισσότερη προσέλευση από τον κόσμο, σε ματς που κρίνεται η τετράδα δεν είναι καλό να έχεις 1200 άτομα. Εντάξει, παίζει το ποδόσφαιρο, παίζει το βόλεϊ αλλά παίζουμε κι εμείς. Κι έχουμε περισσότερα προβλήματα.

Οι παίκτες θέλουν να δουν τον κόσμο, τον παλμό. Θέλουν να πάρουν δύναμη, είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά το παλεύουν και δεν έχουμε κανένα παράπονο. Με τις δυνατότητες που έχουμε τα πάμε καλά, και νομίζω ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τη νέα σεζόν και τον στόχο της ομάδας:

Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε έναν κορμό από φέτος, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα έσοδα μας. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να αλλάζεις όλη την ομάδα, οι ομάδες χτίζονται κάνοντας ένα κορμό. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα βεβαιωμένα έσοδα, τα διαρκείας που θα έχουμε. Το να κρατήσεις παίκτη που έχουν κάνει καλή χρονιά είναι δύσκολο. Ήδη για τον Χαντς είχαμε μια πάρα πολύ καλή προσφορά, αλλά την αρνηθήκαμε γιατί δεν θέλαμε να χαλάσουμε τη χημεία της ομάδας, παρότι θα ήταν μια οικονομική ανάσα για εμάς».

Για το αν θα γίνει νέα ΑΜΚ:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη ΑΜΚ. Η δεύτερη δεν τράβηξε καθόλου, και με βάση τη νομοθεσία μπορούμε να ανοίξουμε ξανά του χρόνου νέα αύξηση».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει ο Ρένφρο:

«Θα εξαρτηθεί από τα έσοδα. Το παιδί έχει κάνει τρομερή χρονιά και τον κοιτάν από παντού. Όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε να του δώσουμε ένα καλύτερο συμβόλαιο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, αλλά θα δούμε. Μακάρι να υπήρχε ένας μεγαλομέτοχος που είχε τη δυνατότητα να κρατάει όποιον ήθελε. Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κρατήσουμε όποιον μπορούμε».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball