Ακολουθηστε μας

Basketball

Θετικός ο Καστρίτης για να μείνει στον Άρη: «Αμοιβαία θέληση και επιθυμία να συνεχίσουμε»

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να μείνει στον πάγκο του Άρη και δεν το κρύβει. Ο 41χρονος τεχνικός της ΚΑΕ Άρης επανέλαβε σε συνέντευξη στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ3 ότι θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα από τη διοίκηση του Άρη, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με σκοπό να κάνει η ομάδα και τη νέα σεζόν βήματα προς τα εμπρός.

«Είμαστε σε μια περίοδο, που γίνονται συζητήσεις. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, που ξεκινούν οι ζυμώσεις για την επόμενη χρονιά, οπότε ακόμη δεν ξέρουμε, που θα βρίσκομαι τον επόμενο χρόνο. Έχουμε πει και οι δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαία θέληση και επιθυμία για να συνεχίσουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Η αγάπη, που έχω εισπράξει στη Θεσσαλονίκη και απ’ όλον τον οργανισμό και τον κόσμο του Άρη είναι τεράστια, είναι αναμφισβήτητο αυτό», είπε και πρόσθεσε:

«Όπως, επίσης,  έχουμε πει είναι κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν προς το καλό, πρώτα απ’  όλα της ομάδας, ούτως ώστε, σε μια συνεργασία την επόμενη χρονιά, να γίνει ένα ακόμη βηματάκι προς τα εμπρός».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball