Ακολουθηστε μας

Backstage

Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ βγάζει υγεία και κόσμος είναι δίπλα πάντα στα δύσκολα»

ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση», έκανε έναν μίνι απολογισμό της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το βαθμό που θα έβαζε στον ΠΑΟΚ με την ως τώρα πορεία του:

«Θα έβαζα πολύ καλό βαθμό. Στην αρχή του καλοκαιριού υπήρχε μια ανησυχία. Δεν είχαν γίνει μεταγραφές. Με τις κινήσεις που έγιναν και με την εικόνα που έχει δείξει η ομάδα μέχρι τώρα, είμαι χαρούμενος και εγώ και ο κόσμος. Είναι μέσα στους στόχους, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα υλικό με πολλές επιλογές. Τα μηνύματα που έχει πάρει είναι πολύ θετικά και νομίζω ότι θα δείξει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Για το τι κρατάει από την παρουσία του Δικεφάλου: «Πάντα κρατάς το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό που έχουμε περάσει στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα είμαστε ψηλά και παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα βγάζει υγεία και ομαδικότητα, κάτι που είναι προσόν του Λουτσέσκου. Είναι θετικό που έχουμε επιλογές σε πολλές θέσεις. Μπορεί ανά πάσα στιγμή ο προπονητής να τους διαχειριστεί. Είναι σημαντικό να έχει μια ομάδα επιλογές και καλούς ποδοσφαιριστές και ο ΠΑΟΚ έχει φέτος καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προνόμιο φέτος. Είναι περισσότερες και καλύτερες οι επιλογές που έχουμε στο ρόστερ. Μετά από αρκετά χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δυνατό και πλήρες ρόστερ. Η ομάδα του νταμπλ είχε ένα πλήρες ρόστερ και τώρα και η φετινή είναι γεμάτη».

Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη:  «Ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό να προχωράει στην Ευρώπη. Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Πάντα η Ευρώπη προσελκύει περισσότερο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, έχει κάνει νίκες και έχουμε και συνέχεια. Μόνο θετικά μηνύματα έχουμε».

Για την στάση του κόσμου στην Τούμπα: «Πηγάζει από την υγεία που βγάζει η ομάδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι δίπλα πάντα στα δύσκολα και στηρίζει. Πόσω μάλλον όταν βλέπει την προσπάθεια, να βλέπει πάθος και μια οικογένεια όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Φαίνεται από την έναρξη της σεζόν και ο κόσμος δίνει το «παρών», όπως τον έχουμε συνηθίσει. Υπάρχει κάτι, υπάρχει ένα πάθος, μια υγεία που βγάζει η ομάδα και αυτό το μήνυμα το παίρνει ο κόσμος και αντιδράει με αυτόν τον καλό τρόπο. Είναι πιο συνειδητοποιημένοι και μένουν μόνο στο αγωνιστικό και την πορεία της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά. Έχουμε όλο το πακέτο για να μπορέσουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Για το αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ: «Υπάρχουν κενά που φαίνονται… Σε κάποιες θέσεις πονάει και αν υπήρχαν κάποιοι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, η ομάδα θα ήταν πιο ισχυρή. Μαθαίνω ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο για να βελτιωθεί το ρόστερ. Θέλει 2-3 ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις. Στη θέση του δεξιού μπακ, πονάμε πολύ. Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα εκεί. Και στη θέση του στόπερ, χρειάζεται ένας πιο καλός και πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής αλλά και στη θέση του φορ, αν και Μπράντον και Σαμάτα πάνε καλά τελευταία, Μια εναλλακτική λύση εκεί θα δυνάμωνε πολύ την ομάδα».

Για τον Τζίμα: «Αυτό το παιδί με τα χαρίσματα που έχει είναι ο μελλοντικός φορ της ομάδας μας. Και θα είναι ένας τοπ παίκτης. Αρκεί να πάρει τις ευκαιρίες να τις εκμεταλλευτεί και νομίζω ότι έρχεται ο καιρός να πάρει περισσότερες ευκαιρίες»

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage